Optional Sidebar Info

Any information can be placed in the sidebar to help your website visitors navigate your site.

To make a boxed heading like the one above, simply apply the H3 tag.

To make a box like this, assign the "sidebarlt" class.

You can do anything with a sidebar box. Insert images, ads or other web content.

Here's a text link.

To make a box like this, assign the "sidebardk" class.

You can do anything with a sidebar box. Insert images, ads or other web content.

Here's a text link.

Tanssiopettajat

Huom: Tanssinopettajien puhelinnumeroita emme valitettavasti voi julkaista, opettajat voivat itse halutessaan antaa yhtreystietonsa oppilailleen

   
Leena Vilenius on toiminut tanssipedagogina 1980-luvun alusta lähtien ja antanut ensimmäisenä maassa lastentanssi-pedagogian opinnäytteen. Hän on erikoistunut lasten ja nuorten koulutukseen, joista opintoja eri oppilaitoksissa. Lisäksi hän on tehnyt lapsi- ja nuorisoryhmille runsaasti koreografi oita, joita on esitetty ympäri maata. Leena on opettanut muun muassa Helsingin Tanssiopistossa 25 vuoden ajan. Hän opettaa myös Tuuloksessa, Luopioisissa ja Lammilla. Vuonna 2000 perustamansa Kylä-Mukkulan Kulttuurikeskuksen puitteissa hän järjestää kesäisin tanssi- ja teatterikursseja sekä taidetapahtumia omissa tiloissaan.

Motto: "Harjoitus tekee mestarin"
   
Sini Mäenpää on valmistunut tanssijaksi Tukholman Balettakademiesta vuonna 2001 sekä suorittanut tanssinopettajan tutkinnon (AMK) Savonia-ammattikorkeakoulussa keväällä 2017. Hän on työskennellyt freelance-tanssijana Helsingin Kaupunginteatterissa useissa teoksissa, Suomen Kansallisoopperassa, Tanssiryhmä Just Jazzissa, Helsinki Dance Theaterissa sekä mm. Tommi Kitin, Marjo Kuuselan, Reija Wäreen ja Tarja Rinteen teoksissa. Tällä hetkellä esitysohjelmistossa on Virpi Juntin teos Ambedo yhdessä Riku Koskisen kanssa. Sini toimii opettajana mm. Tanssikoulu Liisa Nojosella Porissa, Lappeenrannan Tanssiopistolla, Riihimäen alueella sekä Helsingissä Kansallisoopperan balettioppilaitoksella. Hämeenlinnan Tanssikeskuksella hän on opettanut nykytanssia ja jazzia vuodesta 2003 saakka..

Motto: "Heittäydy ja anna liikkeen puhua"
   
Jussi Lindroos laittoi steppikengät jalkaansa ensi kertaa 1990. Hän on nykyään steppitanssija, -opettaja ja -koreografi, joka on esiintynyt menestyksekkäästi mm. Ann-Sofi Kyrklundin Resonanssi -steppiteoksessa sekä solistina steppifestivaaleilla New Yorkissa, Riiassa, Virossa ja Helsingissä. Lindroos on toiminut tanssijana ja koreografina Feet Beat Tap Ensemblessa ja steppiryhmä Kipunan Aarnivalkeat -teoksessa. Hän on myös tehnyt steppiosuudet Vaasan kaupunginteatterin Pieni Kauhukauppa -näytelmään (2007) ja vieraillut opettamassa steppitapahtumassa Virossa. Lindroosin Metropolitan Moods soolosteppiteos palaa lavalle syksyllä 2009 Helsingissä ja Turussa.

Motto: "Respect, Love & a Little Bit of Cuckooness"
   
Leo Brotherus Leo on 17-vuotias opiskelija Järvenpäästä. Leo alkoi tanssia lockingia 10-vuotiaana, ja on siis harrastanut aktiivisesti melkein 7 vuotta. Leo on tanssinut myös breikkiä, housea, poppingia ja hiphoppia. Tällä hetkellä päälajeina ovat locking ja hiphop. Kokemukseen kuuluu muun muassa Teemu Korjuslommin locking- muodostelmassa ja showcase- ryhmässä tanssiminen. Leo voitti kultaa vuonna 2015 junioreiden locking sarjassa, sekä viime vuonna tuli 3. sija aikuisten sarjassa. Lockstition ryhmä voitti SM- kisoissa hopeaa. Tanssinopetuskokemus on peräisin erilaisista tapahtumista ja sijaistuksista.
Leo Minkkinen Leo Minkkinen on tanssinut lockingia n. seitsemän vuotta ja breakkia hiukan enemmän.
   
Nina Viiala on tanssinut koko ikänsä. Tanssiharrastus alkoi aikoinaan Hämeenlinnan Tanssi- ja Liikuntakeskuksen lastentanssitunneilta jatkuen monipuolisena aikuisikään asti. Lastentanssin ja baletin kautta Nina päätyi jazz-, show- ja nykytanssi pariin, jotka kokee eniten omiksi lajeikseen. Jo nuorena Nina tiesi, että haluaisi tulevaisuudessa työskennellä tanssin parissa. Nina on käynyt vuoden mittaisen tanssitaiteen linjan Keski-Pohjanmaan Kansanopsitossa ja valmistunut sen jälkeen tanssinopettajaksi (AMK) Savonia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2014 pääaineenaan jazztanssi. Vuosien varrella Nina on kokeillut monia eri tanssilajeja ja käynyt erilaisia lyhytkursseja aina afrosta ja irlantilaisesta tassista steppiin ja flamencoon. Opetuskokemusta Ninalle on kertynyt jo lukioikäisestä lähtien ja Nina on opettanut kaiken ikäisiä ja -tasoisia oppilaita aina vauvoista vanhuksiin.

Motto: "We're fools whether we dance or not, so we might as well dance"
   
Noora Virtanen aloitti Tanssikeskuksella opettajana syksyllä 2008 ja opettaa siellä tällä hetkellä showtanssia ja Beatboys- ryhmää. Noora on opiskellut Helsingissä Metropolia Ammattattikorkeakoulussa ja valmistunut teatteri-ilmaisun ohjaajaksi. Noora opettaa tanssia ja teatteria myös oman koulunsa kautta ympäri sydän-hämettä. Nooran mielestä on tärkeää, että tunneille tullaan hyvillä mielin, uskalletaan puhua opettajalle ja muodostetaan ryhmän kanssa hyvä yhteishenki. Niin ja tietysti se tanssi, joka tuntuu sielun sopukoissa asti!

"Tanssi on meille luontaista, annetaan sille mahdollisuus ja nautitaan sen tuomasta riemusta!"
   
FM Päivi Salomaa aloitti tanssimisen pikkutyttönä Ähtärissä, josta hänen tiensä vei myöhemmin Linköpingiin tanssijanopintoihin valmentavaan koulutukseen. Tanssijaksi hän valmistui Tampereen konservatoriosta vuonna 2009 pääaineenaan jazztanssi ja tanssinopettajaksi (AMK) kolme vuotta myöhemmin Oulun seudun ammattikorkeakoulusta pääaineenaan klassinen baletti. Siitä lähtien Päivi on työskennellyt kokopäiväisesti tanssinopettajana ja koreografina ja suorittanut siinä sivussa "Nordic MA in dance studies" -tutkinnon. Tanssikeskuksella Päivi opettaa baletti- ja jazztanssiryhmiä sekä toimii Jade-kisaryhmien koreografina. Päiviltä voi myös kysellä yksityistunteja ja kisakoreografioita.

Motto: "Pienikin ele voi ilmaista paljon!"